ÄrzteverzeichnisTop-BelegärzteMedical Center KilchbergSee-Spital-Praxis Kilchberg
VortragsreiheKurseFührungen KunstgalerieFotos FREIRAUM (Auf- und Abbruchfest)
Public and private

Medical care for insured patients of all insurance categories and also for self-paying patients

See-Spital is the public and official hospital of the Lake Zurich left-bank region and/or the Canton of Zurich South. It guarantees high-quality medical care for all – regardless of their insurance.

We also treat foreign patients and patients with no insurance. These patients usually require emergency treatment and are charged an advance payment of CHF 1,000 upon admission. Patients with corresponding foreign health insurance can claim back the costs of their treatment later from their insurance company.

Of course, patients with private or semi-private insurance enjoy increased comfort at our hospital. As in private hospitals, they have separate rooms, are treated only by senior physicians and enjoy exclusive amenities.

If you would like to pay a visit to See-Spital, please bring your insurance policy and/or health insurance card or an advance payment of CHF 1,000. See-Spital also accepts payment by VISA, MasterCard or Maestro.